Employee TouchPoint

Employee TouchPoint | Employee TouchPoint

Nykyään yritykset saavat jatkuvasti olla kilpailemassa parhaista työntekijöistä. Rekrytointiin panostetaan ja huipputekijöitä houkutellaan yrityksen leipiin pitkienkin matkojen takaa. Kun uusi lahjakkuus on saatu osaksi tiimiä, hänestä on myös syytä pitää kiinni. Muuten koko rekrytointiprosessi valuu hukkaan.

Employee Touchpointin avulla yrityksesi saa tarkan käsityksen siitä, mitä henkilökuntasi todella ajattelee heidän ja yrityksesi yhteisen matkan aikana. Tämä yhteinen matka työntekijän ja organisaation välillä alkaa rekrytoinneista ja jatkuu aina työntekijän poistumaan saakka. Sen aikana kerätyt tärkeät henkilöstöpalautteet mahdollistavat sitouttavan kokonaismatkan kehittämisen, minkä avulla houkuttelet, sitoutat ja kehität oikeita ihmisiä.

Yksinkertaisella ja helppokäyttöisellä Employee Touchpointilla keräät henkilöstön palautteet, joiden avulla voit vähentää vaihtuvuutta, nostaa tuottavuutta ja kasvattaa organisaation tehokkuutta.

Lataa tästä englanninkielinen solution sheet ja opi, kuinka Questback voi auttaa sinua menestymään Employee touchpoint -ratkaisun avulla!

Want to see how Questback can work for your business?