Johdanto

Päivitetty 17. maaliskuuta 2017

Henkilöiden yksityisyyden suojaaminen on erittäin tärkeää Questbackille, joka tarjoaa Software as a Service (SaaS) -ohjelmistopalveluja. Tämä tietosuojalausunto esittelee Questbackin sitoutumisen henkilöiden oikeudelle yksityisyyteen ja selittää, kuinka Questback käsittelee sivustomme kautta kerättyjä tietoja, joita voidaan käyttää suoraan tai epäsuoraan henkilön tunnistamiseksi ("henkilötiedot"). 

Tämä tietosuojalausunto koskee sivustoa www.questback.com

Lausunto, jossa selitetään kuinka Questback käsittelee asiakkailtaan keräämiään henkilötietoja ja Questbackin kyselyihin vastanneiden henkilöiden henkilötietoja, löytyy kohdassa <Tietosuojalausunto> ja <Yhteenveto asiakkaan velvollisuuksista tiedon valvojina>.

Hyväksyntä

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että henkilötietojasi kerätään ja käytetään tässä kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy tässä esiteltyjä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Soveltuvan lain vaatimusten mukaisesti voimme pyytää selkeää hyväksyntääsi tällä sivustolla kerättyjen tai vapaaehtoisesti antamiesi henkilötietojen käsittelylle. Huomaa, että hyväksyminen on täysin vapaaehtoista. Jos et kuitenkaan halua hyväksyä henkilötietojesi käsittelyä tai ilmoitat Questbackille myöhemmin, ettet enää halua Questbackin käsittelevän henkilötietojasi, tämän sivuston käyttö ei välttämättä ole enää mahdollista tai sitä voi käyttää vain rajoitetusti.

Tietojen kerääminen Questbackin sivustolla

Questback voi kerätä, tallentaa ja analysoida sivustonsa käyttäjien tietoja Voimme tallentaa IP-osoitteesi ja käyttää evästeitä evästekäytännössämme kuvatulla tavalla.  

Questback voi lisätä sivujen katselutoimintojen kautta kerättyjä tietoja. Tällaisiin lisätietoihin kuuluu kiinnostuksesi Questbackin tuotteisiin.

Questback voi lisäksi kerätä ja käsitellä kaikkia henkilötietoja, joita annat meille vapaaehtoisesti sivustomme lomakkeissa, kuten esimerkiksi kun rekisteröidyt tapahtumiin tai tilaat tiedotteita tai uutiskirjeitä. Jos annat Questbackille sosiaalisen median tietojasi, Questback voi tallentaa julkisesti sosiaalisesta mediasta sinusta saatavilla olevia tietoja.

Tällaisiin henkilötietoihin saattaa kuulua etu- ja sukunimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, työnimikkeesi ja asemasi organisaatiossa, sosiaalisen verkostojen tietoja, mielenkiinnon kohteesi, sinua kiinnostavat Questback-tuotteet sekä tietyt tiedot yrityksestä, jossa työskentelet (yrityksen nimi ja osoite), sekä tietoja Questbackin ja sinun välisestä suhteesta.

Questbackin henkilötietojen käsittelytarkoitus

Käytämme kerättyä dataa kerätäksemme tietoja käyttäjistämme ja heidän mielenkiinnon kohteistaan, räätälöidäksemme sisältöä vierailijoille ja parantaaksemme sivustoamme. Käytämme näitä tietoja vain tässä tietosuojalausunnossa kuvatulla ja/tai keräyshetkellä ilmoitetulla tavalla. Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjotaksemme sinulle uutiskirjeitä ja muita pyytämiäsi tietoja
  • Tarjotaksemme sinulle tietoja tapahtumista
  • Pitääksemme sinut ajan tasalla ohjelmistopäivityksistä ja -parannuksista, tietosuojakorjauksista, järjestelmän parannuksista, erikoistarjouksista ja muista Questbackin ohjelmistoja ja palveluja koskevista tiedoista. Tämä saattaa silloin tällöin sisältää tietoja muiden teknologiayritysten tai liikekumppaneiden tuotteista ja palveluista, jotka voivat tarjota lisäarvoa tuotteillemme. Saatat saada viestejä Questbackin lisäksi Questbackin kumppaneilta. Hyväksyt, että kaikki tiedot, joita tarvitaan markkinointimateriaalin vastaanottamiseen liittyvien valintojen seuraamiseen, voidaan tallentaa ja ja että niitä voidaan siirtää Questback-konsernin yritysten ja Questbackille markkinointipalveluja tarjoavien yritysten välillä.
  • Räätälöidäksemme tietoja tuotteistamme ja palveluistamme mielenkiinnon kohteidesi mukaisiksi
  • Voidaksemme ottaa sinuun yhteyttä vastataksemme pyyntöihisi
  • Tarjotaksemme kilpailuja ja muuta markkinointi- tai tarjoustoimintaa
  • Tukeaksemme rekrytointikyselyjä
  • Jos ilmoitat meille sähköpostiosoitteesi, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.
  • Tarjotaksemme teknistä tukea
  • Parantaaksemme sivustoamme

Jakaaksemme ja siirtääksemme henkilötietojasi

Questback on ympäri maailmaa sijaitsevien yritysten muodostama konserni. Kaikki tiedot, jotka annat meille vapaaehtoisesti tai jotka kerätään muulla tavalla yhdellä sivustollamme missä tahansa maassa, voidaan jakaa Questback-konsernin sisällä.

Voimme myös jakaa näitä tietoja liikekumppaneiden, palveluntarjoajien, valtuutettujen kolmansien osapuolten edustajien ja alihankkijoiden kanssa tarjotaksemme sinulle pyytämäsi palvelun tai tapahtuman, antaaksemme sinulle tietoja sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista ja voidaksemme analysoida käyttäjän käyttäytymistä sivustollamme.

Emme myy emmekä vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, ellet ole antanut meille siihen lupaa.

Voimme vastata haasteisiin, oikeuden päätöksiin tai oikeudenkäynteihin paljastamalla tarvittaessa henkilötietojasi ja muita olennaisia tietoja. Voimme myös halutessamme tukea tai käyttää laillisia oikeuksiamme ja puolustautua oikeudellisia vaateita vastaan.

Tietosuoja ja tietojen säilyttäminen

Questback sitoutuu suojelemaan kanssamme jakamiasi henkilötietoja, ja käytämme tarpeellisia organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä auttaaksemme sinua suojaamaan henkilötietosi luvattomalta pääsyltä, käytöltä ja paljastamiselta. Vaadimme työntekijämme ja tietojen käsittelijämme noudattamaan tietosuoja- ja luottamuksellisuusoikeuksiasi.

Questback säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin niitä tarvitaan täyttämään tarkoitukset, joita varten niitä on kerätty, tai soveltuvien lakien tai säännösten mukaisesti. Erityisesti, ja jos mikään lakisääteinen velvollisuus ei sitä kiellä, Questback poistaa henkilötietosi heti, kun ilmoitat sille, ettet enää halua Questbackin käsittelevän henkilötietojasi.

Tiedustelut

Jos olet Euroopan talousalueen maan kansalainen ja haluat tiedustella Questbackin mahdollisesti keräämistäsi henkilötiedoista, ota yhteys Questbackiin asuinmaassasi. Löydät yhteystiedot kotisivultamme. (www.questback.com)

Tähän lausuntoon tehdyt muutokset

Questback voi silloin tällöin tehdä muutoksia näihin tietoihin. Muutoksista ilmoitetaan muuttamalla tämän asiakirjan viimeisten päivitysten osiota. Se voidaan myös esittää tervetuloviestinä, kun kirjaudut sisään sivustollemme rajattuna aikana. Suosittelemme asiakkaitamme tarkistamaan tähän käytäntöön mahdollisesti tehdyt päivitykset säännöllisesti.

Evästeet

Käytämme evästeitä tallentamaan tietoja käyttämäsi selaimen versiosta, IP-osoitteestasi ja käyttöjärjestelmästäsi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin tallentaa kiintolevyllesi. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneeseesi. Sinulle määritetään ainutkertainen eväste, ja sen voi lukea vain sen verkkotunnuksen verkkoselain, joka antoi evästeen sinulle.